SCHOCK GmbH

Vodeci svetski renomirani brend Schock je proizvodjac granitnih sudopera i slavina sa sedistem u Nemackoj. Osnovani su jos davne 1927. godine i kao takvi imaju izuzetno uspesnu saradnju na svim krajevima sveta pa tako i kod nas. Nasa firma INTERMAKS D.O.O. je stekla poverenje ovog velikog giganta i postala generalni uvoznik njihovog brenda jos 2012. godine

MEKAPPA

Poznati turski proizvodjac aspiratora, ugradnih ploca i rerni sa sedistem u Istanbulu. Firma Mekappa osnovana je 1973. godine. Vodeća je firma u regionu sa izuzetno velikom i jakim tržistem u Evropi i Aziji. Na našim prostorima je prisutna preko 15 godina. Firma Intermaks je među prvima koja je počela sa uvozom ovih aspiratora a sada je i jedina u Srbiji koja je zvanični uvoznik za ovaj brend i na to smo izuzetno ponosni.

KROMEVYE

KROMEVYE je takodje turska firma sa sedistem u Istanbulu koja je osnovana 1979. godine. U skolpu firme Kromevye postoji brend linija LIV-INOX koja izradjuje sudopere i slavine od nerdjajuceg celika za kuhinje. Kao takva firma Kromevye ima titulu najveceg proizvodjaca INOX sudopera i slavina na teritoriji Turske sa preko 250 zaposlenih radnika i proizvodnim kapacitetom od 100.000 sudopera mesecno.

LAVEO

Laveo je poljski proizvodjac granitnih sudopera i slavina za kupatila i kuhinje. sa sedistem u gradu Lodj.

TAIZHOU BOLANG KITCHENWARE

Proizvodjac INOX sudopera koji se nalazi na dalekom istoku sa sedistem u provinciji Zengjang u Kini. Firma je osnovana 1990. godine i sa tim imenom su poceli da guraju svoj brend Boloco ili sa drugacijim nazivom BL INOX. Sa tim na umu njihovi proizvodi nisu uopste namenjeni za domace trziste nego iskljucivo za izvoz u zemlje evrope i bliskog istoka.

CAPPOR

Turski proizvođač visokokvalitetnih kao i drugih mehanizama poput točkića za razne tipove vrata. Firma je osnovana 1990. godine u Instanbulu. Kao takva ona je jedna je od vodećih firmi u regionu koja se bavi proizvodnjom ovakvih tipova proizvoda.

Bor Billet Aluminyum

Uskoro opširnije.....