SCHOCK GmbH

Vodeći svetski renomirani brend Schock je proizvođač granitnih sudopera i slavina sa sedistem u Nemackom gradu Regen koji pripada bavarskom regionu. Osnovani su još davne 1927. godine i kao takvi imaju izuzetno uspešnu saradnju na svim krajevima sveta pa tako i kod nas. Nasa firma INTERMAKS D.O.O. je stekla poverenje ovog velikog giganta i postala generalni uvoznik njihovog brenda jos od 2011. godine

MEKAPPA

Poznati Turski proizvođač aspiratora i rerni sa sedištem na moru odmah pored velikog grada Izmir. Firma Mekappa osnovana je 1973. godine. Vodeća je firma u svome domenu u regionu sa izuzetno velikim i jakim prisustvom u zemljama Evrope i Azije. Mekappa je u Srbiji prisutna preko 15 godina. Firma Intermaks je među prvima koja je počela sa uvozom ovih aspiratora, a sada je i jedina u Srbiji koja je zvanični uvoznik za ovaj brend i na to smo izuzetno ponosni.

KROMEVYE

KROMEVYE je takodje Turska firma sa sedištem u Istanbulu koja je osnovana 1979. godine. U skolpu korporacije Kromevye postoji brend linija "LIV-INOX" koja izrađuje sudopere i slavine od nerđajućeg čelika za kuhinje. Kao takva korporacija Kromevye ima titulu najveceg proizvodjaca INOX sudopera i slavina. Na teritoriji Turske su prisutni sa preko 250 zaposlenih radnika u pogonu i proizvodnim kapacitetom od 100.000 sudopera mesečno.

KUCHINOX

Laveo je poljski proizvođač granitnih sudopera i slavina za kupatila i kuhinje. Izuzetno poznat na domaćem poljskom tržištu sa odličnim odnosom cene i kvaliteta robe. Laveo je brend velike kompanije Kuchinox koja posluje na svim stranama sveta, njih smatramo velikom korporacijom koja pod svojim imenom ima mnoštvo drugih brendova i proizvođača koje rade nezavisno jedna od druge.

TAIZHOU BOLANG KITCHENWARE

Proizvođač sudopera od nerđajućeg čelika koji se nalazi na dalekom istoku sa sedistem u provinciji Zengjang u Kini. Firma je osnovana 1990. godine i sa tim imenom su počeli da "guraju" svoj brend "Boloco" ili skraćeno "BL INOX". Sa tim na umu njihovi proizvodi nisu uopšte praktično namenjeni za domaće tržište nego isključivo za izvoz u zemlje evrope i bliskog istoka. A tome svedoči i njihov visok kvalitet izrade sa izuzetno dobrom završnom obradom i debljinom lima koji prate sve evropske standarde.

CAPPOR

Turski proizvođač aluminijumskih profila, raznih mehanizama poput točkića i usporivača za razne tipove vrata, delova za liftove, auto delova i mnogih drugih proizvoda. Firma je osnovana 1990. godine u Instanbulu.

Bor Billet Aluminyum

Tuski prizvođač aluminumskih profila, industrijskih cevi, šarki, prozorskih profila kao i veliki široki spektar drugih proizvoda slične ili iste namene. Firma je osnovana 1997. godine sa sedištem u gradu Tekirdag.

×
×

Cart