Polisa privatnosti

PRIKUPLJANJE INFORMACIJA

Svaki računar koji je povezan na internet ima svoju IP adresu. Kada posetilac našeg sajta se poveže, web server automatski prepozna ime domena i IP adresu tog posetioca. Ime domena i vaša IP adresa ne otkrivaju ništa lično osim te IP adrese sa koje ste pristupili na www.intermaks.rs. Ove podatke koristimo kao uvid o ukupnom saobraćaju na našem sajtu i radi ličnog unapređenja sajta. 

KOLAČIĆI ( COOKIES )

Kolačići su deo podataka koji se šalju na Vaš internet browser sa naše web stranice i skladište na hard disk vašeg računara ili telefona. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska Vašeg računara. Kolačići takođe ne štete vašem sistemu. Kolačiće isključivo koristimo za kako bi identifikovali na kojim stranicama našeg sajta ste najaktivniji tako da kada sledeći put posetite tu istu stranu brzina kojom će se otvoriti ta stranica biće veća. Naš oglašivač ( Google Adsense ) može takođe da koristi te kolačiće kako bi izračunao koliko puta ste na primer pogledali jedan isti oglas itd. Ukoliko se odlučite da ne želite da prihvatite kolačiće  Vaš ugođaj na našoj web stranici može biti umanjen i postoji mogućnost da vam pojedine opcije neće raditi kako bi trebalo. Više informacija o samim kolačićima i kako oni funkcionišu možete pogledati na Google Safety Center.

SPAM POLITIKA

Mi podržavamo poslovnu politiku bez SPAM-a. To žnači da vaše podatke (e-mail adrese, telefonski broj itd.) nećemo deliti ili prodavati trećim licima kako bi vas oni kontaktirali i uznemiravali na bilo koji način bez Vašeg ličnog pristanka. Ono što Intermaks može uraditi je da vam ponekad pošaljemo isključivo e-mail koji će najavljivati događaj ili neki sadržaj od važnosti za Vas. koji se isključivo tiče naše firme.

OTKRIVANJE PRIKUPLJENIH PODATAKA

www.intermaks.rs će otkriti lične podatke ili / i IP adresu ako to zahteva zakon ili u uverenju dobre volje da je takav postupak neophodan u slučaju:

  • Saradnja na istrazi o nezakonitim aktivnostima
  • Zaštite i odbrane vlasničkih  i autorskih para www.intermaks.rs i drugime imovine ili posetilaca
  • Identifikacije osoba koje krše zakon, obaveštenja i ugovore našeg sajta, prava trećih lica ili na drugi način nelegalno koriste
  • Po želji ili naredbi korisnika

Naš web sajt koristi mere opreza kako bi sačuvao informacije i njihovu sigurnost.
Takođe zadržavamo pravo da prebacimo sve ove informacije u slučaju zahteva nadležnih i nadređenih organa. Intermaks nije odgovoran za narušavanje sigurnosti ili postupke trećih lica koja dobiju informacije. Nismo odgovorni za polise privatnosti trećih lica ili o tome kako postupaju sa informacijama o njihovim korisnicima.

INFORMACIJE O SIGURNOSTI NA INTERNETU

www.intermaks.rs sadrži linkove ka spoljnim web sajtovima (web sajt trećih lica). Naš sajt takođe sadrži oglase (reklame) trećih lica i nije odgovoran za njihove postpupke u vezi privatnosti ili sadržaja njihovih web sajtova ili oglasa.

Molimo Vas da proverite na odlaznim sajtovima kakva je njihova polisa privatnosti.

Imajte na umu da uvek kada dobrovoljno izložite Vaše lične podatke preko Interneta na primer preko e-mail, foruma ili newslettera te informacije mogu biti prikupljene i korišćene od strane drugih lica. Ukratko, ako vaše informacije izložite tako da budu javno dostupne imajte na umu da možete primati neželjene ponude ili poruke od drugih lica. Na kraju, Vi ste lično odgovorni za održavanje Vaše privatnosti i informacija tokom boravka na internetu.

×
×

Korpa