Tipovi granitne sudopere

Granitne sudopere su popularan izbor u kuhinjama zbog svoje izdržljivosti, estetske privlačnosti i otpornosti na razne vrste oštećenja. Dostupni su u različitim stilovima i konfiguracijama kako bi odgovarali različitim dizajnima kuhinja. Evo nekih uobičajenih tipova granitnih sudopera:

Podgradne granitne sudopere:

Ovaj tip sudopera se postavlja ispod radne površine, stvarajući besprekoran i elegantan izgled u kuhinji. Podgradne granitne sudopere su popularan izbor jer omogućavaju lako čišćenje radne površine, a njihov dizajn bez ivica čini ih estetski prijatnim.

ibiza

Ugradne granitne sudopere:

Ove sudopere se ubacuju u rupu izrezanu na radnoj površini, sa obodom na vrhu. Relativno se lako instaliraju i mogu da rade sa različitim materijalima za radnu površinu. 

barbados

Granitna sudopera sa jednim koritom:

Sudopere sa jednim koritom imaju jedno duboko korito, što ih čini idealnim za velike lonce i tiganje. Nude minimalistički i prostran izgled u kuhinji. 

dafne krug

Granitna sudopera sa duplim koritom:

Sudopera sa duplim koritom sastoji se od dva odvojena korita unutar iste jedinice. Ovaj dizajn omogućava obavljanje više zadataka u kuhinji, kao što je pranje sudova u jednom umivaoniku dok ispiranje u drugom. Takođe može biti korisno za odvajanje različitih zadataka, kao što su priprema hrane i pranje posuđa.

barbados 2 bowl

Modularne granitne sudopere:

Modularne granitne sudopere dolaze u različitim konfiguracijama, često uključujući glavno korito, sekundarno korito, pa čak i dodatke kao što su daske za sečenje i cedila. Nude svestranost i funkcionalnost za različite kuhinjske zadatke.